2.15.2014

ALOHA STATE PART 1

ALOHA! Rästiläksyjä, uintikisoja, ystävänpäivähömppää, univelkoja ja vaikka mitä muuta puuhaa on riittäny, mutta vihdoin postaus Havaijista!
Varmasti elämäni parhaita viikkoja, niin monta mun unelmista toteutu ja aah! Koko Havaiji oli ihan uskomattoman kaunis paikka, pilviin asti yltävät vuoret, joka paikassa vastaantuleva meri ja sellanen trooppinen vehreys. Ilmapiirikin sielä oli jotain niin ihana ja rentoa, jokainen vastaantuleva ihminen hymyili, pummitkin vaikutti niin onnellisilta ja kukaan ei turhaan nipottanut mistään. Honolulusta löyty kans menoa ja elämää, mikä maitto tän pikkukaupungin jälkeen! Shoppailutarjontaki oli mahtava, vaikka tyynenmeren aallot houkutteli mua enemmän ku forever21 ruuhkat... Ja sit ne muut vaihtarit, tultiin niin hyvin juttuun, mun elämän onnelisempia hetkiä oli kun istuttiin keskellä hotellin käytävää soittamassa ukuleleä yhessä, oli ihan kauheeta jättää kaikki lentokentällä, toivottavasti viel nähään tällä porukalla joskus, ens Ruotsin-reissulla tapaan ainaki mun sveduja :)

Teksti tökkii mulla tänään superisti, joten länttään nyt nää kuvat, enemmän selitystä ja lisää kuvia Havaiji part 2 postauksessa!

HI
HI
Saksa & Norja
HI
Ennen ku alettiin itke lentokentällä
HI
Pearl Harbor!
HI
Oon koko pienen ikäni haaveillu surfauksesta, ja nyt se vihdoin toteutu! Mul tulee vieläki kylmät väreet, ku muistelen sitä hetkee ku sain mun ekan aallon!
HI
Minä ja mun svedut Pearl Harborissa!
HI
<3
HI
Meidän huoneen maisema!
HI
Hard Rock Cafe!
HI
iltapalaa! :)
HI
Norja ja ruotsi :)
HI
Ollaaan pilvessä! Toi sumuvuori oli ihana!
HI
Oltiin yoloi ja mentiin tanssii hulaa tonne lavalle
HI
Vaellettiin tulivuoren kraaterilla, saksa, FINLAAND ja tanskat!
HI
ruotsi, SUOMI, ruotsi, Saksa :)
HI
Norja, Norja, Ruotsi, Norja, Suomi, Ruotsi ja Saksa :)
HI
Bubba Gumb Shrimp and co. :)
  HI HI HI  HI HI HI HI HI HI HI HI HI HI HI HI HI HI HI

4 kommenttia :

  1. Ah ihanaa pääsit iha unelmapaikkaan! <3 Tosin mua oottaa kohta toi New yorkin reissu, et en valita! Mut Hawaii, oli varmasti ihan huippua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HI oli kyl paratiisi! <3 NYC oli kans mahtava, aaaah, harmi et mun leiri siel kesti vaa pari päivää :/ Pidä ihanaa!

      Poista