2.23.2014

Austin, aurinkoa, uintia & Imagine Dragons

Holaa! Meidän uinnin texasinmestaruuskisat oli perjantaista lauantaihin Texasin pääkaupungissa Austinissa. Ite en state teamissa uinu, mutta hostit otti mutkin mukaan mun vaihtarisiskoa ja teamia tsemppaamaan sekä kaupunkia kattomaan.
Mun vaihtarikamu Roosa (click) asuu Round Rockissa, jossa meidän hotellikin oli ja olihan meidän pakko nähä! Oli mahtavaa höpöttää suomeks pitkästä aikaa ja muutenki vuodattaa fiiliksiä, sekä ylipäätänsä kuljeskella Austinissa yhessä!
Austinissa oli torstaina Imagine Dragonssin konsertti, jonne puoli-spontaanisti suunnattiin Roosan kanssa, löydettiin liputkin semihalvalla, vaikka areena oli loppuunmyyty. Kävi kyllä tuuri, kun satuin oikeeseen aikaan samaan kaupunkiin lempibändin ja huippukeikkaseuran kanssa! ID soitti tosi hyvin livenä, tykkäsin lämppäreistäkin (The Naked and Famous ja Nikki Vega) ja ylipääntänsä fiilis oli mahtava. Meidän vierustoverit tosin oli vähän lameja, mutta mitä pienistä!
Tossa vielä konsertista youtubeen laittama video, ite en oikeen malttanu kameran näyttöä tuijottaa.. Perjantaiaamuna oltiin kattomassa uinnin karsintoja ja ihan jeesisti mun joukkue veti, harmi vaan, että näin ne vaan katsomosta.
Illalla oltiin tapaamassa mun hostmaman vanhaa koulukaveria, joka oli ollu Beverly Hills High Schoolin taideopettaja, how cool is that?! (Beverly Hills on siis se 90210-alue mis Hollywood-julkkikset asuu). Niiden kanssa mentiin sit veneilemään joelle ja syömään ihanaan bbq-paikkaan rannalle. Oli tosi nättiä, söpöjä kukkuloita, sypressejä, palmuja, tykkäsin siit joestakin ja seura oli mitä mielenkiintosinta. Illalla hengailtiin taas joukkueen kanssa hotellilla, mikä oli myös hauskaa!
Lauantaina oli uintifinaalit, mutta hallilla istumisen sijaan lähin kiertelemään Austinia Roosan kanssa. Otettiin pakolliset turistikuvat Texasin Capitolilla ja Lone Star -patsaalla, kahviteltiin sekä vaan käveltiin down townissa ja kateltiin pikkuputiikkeja ja tunnelmaa, shoppailinki vähän (Urban Outfitters <3). Tykästyin Austiniin tosi paljon, se on kulttuuri- ja yliopistokaupunki, joten tunnelma oli tosi rento ja vapaamielinen, niiden mottokin on Keep Austin Weird, eli sopi meille, heh. Oon vähän kyllästyny Texarkanan red neckkeihin, joten oli ihanaa päästä piipahtamaan tollasessa hipsterikaupungissa välillä!
Kaiken kaikkiaan oli siis mahtava reissu, tän vuoden parhaita hetkiä! Aurinkoki rupes vihdoin paistaa, siel oli jo hellettä, eli kelpas paremmin ku hyvin! Meidän joukkeki ui kovaa, mun kaveri voitti mestaruuden eli tosi hyvä! :)
Täs vielä parit kuvat, myöhemmin ehkäpä lisää :)

AUSTIN6
Roosaa!
AUSTIN12
Texasin Capitol, joka on muuten samallainen ku Washington DC:ssä, mut toi torni on korkeempi koska everything is bigger in Texas
AUSTIN13
AUSTIN14
AUSTIN15
Käytiin söpössä kahvilassa
AUSTIN16
On the way back, oli iha kesäfiilis!
austin2
Ennen konserttii
austin10
Siel oli kans tollanen lone star -patsas
austin3
Näin Dallasin pilvenpiirtäjäki matkalla
AUSTIN11 austin8 austin7 austin5 austin4

2 kommenttia :

 1. Imagine Dragons... Oon aika kateellinen sulle :p
  Mut hipsterikaupungit on parhaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtava konsertti ja ihanaa päästä tuulettumaan hipsterien seuraan näiden Texarkanan redneckkejen jälkeen :D <3

   Poista