1.27.2014

KYSY, ASK, FRÅGA! (+pikakuulumiset)


Heissan! Huomenillalla ajetaan Little Rockiin, ja aikasin keskiviikkoaamuna lähtee lento kohti HAVAIJIA kera muiden vaihtareiden! Sen jälkeen ehin olemaan vaan yhen yön kotona, ja sit lähetään Tigersharksien kanssa uimaan regionalsseihin Dallasiin!

Kiirettä siis pitää, mutta noiden kisojen jälkeen mun treenimäärä helpottaa, ja on taas aikaa tännekin postailla. Jottei tää blogi ihan kokonaan hiljenis, päätin tehä kysymyspostauksen, eli pistäkääpä tän postauksen kommentteihin kysymyksiä vaihdosta, musta tai mistä vaan tahansa (toki päätän ite mihin vastaan). Teen ainaki enkunkielisen vastausvideon, mutta voin kirjottaa ne lisäks suomeksi! Voisin antaa aikaa vaikka helmikuun kymmenenteen asti, joten purkakaa mieliänne askarruttavat kysymykset tonne kommenttiboksiin! :)

District Champions 2014! (älkää bongatko mua koska hyi) Launtaina meillä siis oli uinnissa aluekisat, jotka meidän koulu voitti kai kuudettatoista kertaa putkeen koska meidän alue on niin pieni ja huono. Joka lajista 6 parasta pääs jatkoon regionalsseihin Dallasiin ja sieltä osa etenee taas Texasin mestaruuskisoihin! Oli taas huippuhauskaa meidän joukkueen kanssa, ja pääsin mun molemmissa lajeissa (200 sekaria ja 500 vaparia) jatkoonkin! :) Regionalsejen jälkeen luvassa postaus uinnista!
 Näillä mennään, arskat ja biksut on, sekä aurinkorasvaa vartalolle, naamalle ja huulille! Haluisin vaan kokoajan nipistää itteeni, Havaijin ympärillä on mun päässä joku maaginen hohde, se on paratiisisaari toisesta maailmasta, jonne en ikinä kuvitellu matkaavani, jo Honolulukin kuulostaa niin eksoottiselta. Koko kesäkuun työskentelin pölysessä arkistossa tähän säästääkseni, kohta mennään ja en malta enää pysyä pöksyissä innostukseltani!

8 kommenttia :

 1. Mikä on ollu parasta vaihtarinaolossa?
  Mikä sun enkunnumero oli?
  Oliko uintiin vaikea päästä?

  VastaaPoista
 2. Millon siis oot menossa hawaiille?

  VastaaPoista
 3. Mitä mieltä oot ollu sun vastaanottavasta järjestöstä? Onko toiminu hyvin kaikki?

  VastaaPoista
 4. Mikä on sun lemppariruoka siellä?
  Ja sitten inhokkiruoka?
  Ootko katunu vaihtoon lähtöä?

  VastaaPoista
 5. Mitä kaipaat eniten Suomessa?
  Mikä on parasta ja mikä huonointa vaihtarina olemisessa?
  Missä osavaltioissa oot käyny vaihdon aikana?

  VastaaPoista
 6. Paljon vaihto makso? Miks valitsit jenkit? Teitkö aluetoivetta? Haluuks joskus viel palaa takas?

  VastaaPoista
 7. Mitä fiiliksii sul on kotiinpaluusta?

  VastaaPoista
 8. Miten oot hoitanu puhelinlaskujutut siellä?
  Kuinka vaikea on ollut saada kavereita?
  Oletko ollut tyytyväinen vastaanottavaan järjestöösi?
  Mitä fiiliksiä sulla on vaihdosta olossa just tällä hetkellä?

  VastaaPoista