12.23.2013

They're singing Deck the Halls, but it's not like Christmas at all

 

Leevi and the Leavings - Jossain on kai vielä joulu

Ihanaa Joulua Suomi, nauttikaa ja syökää pipareita munki puolesta!
Aatonaatto ja joulufiiliksestä ei tietookaan, enkä tiiä miten mun pitäs suhtautuu koko juttuun. Jenkkijoulun oon aina halunnu päästä näkemään, mutta samalla kaipaan niin paljon kotiin kasaamaan äidin kanssa piparitaloa, hakemaan iskän kanssa kuusta, kattomaan veljen kanssa kuumalinjaa ja jopa Yle Suomen jouluradio-ohjelmia, jotka tulee ku ajetaan mummolaan. Joulu on niin perheen ja yhdessäolon juhlaa, sen vietto pois kotoa tuntuu vaan väärältä, ja eipä nää Texasin säätkään sitä fiilistä hirveesti lisää. Alussa mulla ei ollu niinkään koti-ikävä, kaipasin vaan mun vanhaa elämää ja Helsinkiä, mutta nyt joulun aikaan mulla on tullu ihan älytön ikävä mun porukoita, ja tuntuu, että tästä on paljon vaikeempi päästä yli.

Hostit halus ottaa kuvan ostarin joulupukin kanssa, oli kyl ihan feikki ku se alko puhuu mulle ranskaa ku sanoin et oon Suomesta
Perjantaina alko loma, koulun jälkeen oli treenit ja sieltä lähettiin suoraan uintijoukkueen joulujuhliin meidän jengiläisen porvarikartanolinnaan (en oo ikinä nähny kellään niin isoo kämppää, niil oli ainaki 20 huonetta, extrakeittiöineen, uima-altaineen ja kirjastoineen ja jennkiöverijoulukoristeet).
Jatkettiin viel meidän junioruimarityttöjen sleepoveriin kmacille, oli tosi kiva tutustuu pariin tytsyyn paremmin, vaikka meidän joukkueen yhteishenki ei mistään parhaasta päästä oo. Välillä menee niin hermo jenkkityttöjen draamoihin ja hengailenki tääl tosi paljon jätkien kanssa. Katottiin myös The Perks of Being a Wallflower (tiiän oon jäljessä) ja tuli niin outo fiilis ku älysin et millasta high school leffa kliseetä mun elämä täällä on!
Lauantaina nukuin about kokopäivän, illalla käytiin jouluvalokierroksella (jenkit....). Sunnuntaina pidettiin leffapäivä Gennillä ja mentiin sen jälkeen sen kirkon joulubileisiin, vaikkei toi kirkkotoiminta oikeen nappaa, niin noissa jutuissa kyl tutustuu ihan kiitettävästi.Tänään oon maanu kipeenä sängyssä, harmittaa tosi paljon ku meidän oli tarkotus hengailla Chandlerin kanssa pitkästä aikaan ja oisin halunnu ehtii uimareitakin näkee ennen lomaa.

äää nyt tää blogger ei suostu lataa mun kuvii ja Flickrlii mun selain ei oo aikoihin saanu avattua, enkä jaksa alkaa säätää minkää munkaan palvelun kanssa, joten vähn kuvattomaksi jäipi tämä postaus, toivottavasti saan myöhemmin ne ladattuu :)Jossain sataa valkeaa lunta jossain, ja on kaikki kuin unta
Jossain koko aurinkokunta uuden toivon saa
Kuinka kaukana lensinkään sua kaivaten
En muistanut ensinkään on taas se vuodenaika
Joulun taika
Jossain pilvien päällä
Jossain, yhä paikka on täällä
Jossain, se on kauniilla säällä paikka, jonne löytää voisin
Jossain, siellä tähdet voi loistaa
Jossain, tuikkeet silmät kun toistaa
Jossain valo synkkyyden poistaa kun on jouluyö
Kuinka kaukana lensinkään sua kaivaten
En muistanut ensinkään on taas se vuodenaika
Jossain jos joulu on vielä
Jossain, me kai kohtaamme siellä
Jossain, sä tahdothan vielä
Kanssain viettää joulun kahden
Jossain valon tuikkivan nähtiin
Jossain, sitä kohti kun lähdin
Jossain, ja kaukaisiin tähtiin silloin suunnistin
Kuinka kaukana lensinkään sua kaivaten
En muistanut ensinkään on taas se vuodenaika
On jouluntaikaa

Jossain, talviöiset, huurteiset pellot
Jossain, joululaulut, kultaiset kellot
Jossain, lastensoitto, huilut ja sellot
Jossain on kai vielä joulu

Jossain, jouluyö on ihmeiden aikaa
Jossain, kynttilöissä jouluista taikaa
Jossain, joululaulut pirteistä kaikaa

Jossain on kai vielä joulu

7 kommenttia :

 1. Outiiiiiii hyväää jouluaaaa, ihkuu lukee näit blogi juttui!!!! :) <3 mitä te söitte jouluruuaks siel ja meijä uimarien pakeeti ei varmaa ehtiny jouluks?:D t:Sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee sonjaa! Meil oli kinkkuu nomnom ja banaanikakkuu :D ja ei kerenny ei mut hyvää kannattaa odottaa!

   Poista
  2. Oii namm <3 ja aivan, kyl se sieltä joskus tulee...ehkä :D

   Poista
 2. "Jossain sataa valkeaa lunta, jossain on kai vielä joulu".
  samat fiilikset täällä. Kyllä oli tämän vuoden joulu kuin saapas ilman toista saapasta tai kuin pilvinen päivä )-: )-: ilman keittiössä puuhailevaa Outia. Vaikka Lauri kovasti auttoikin ja kertoili "pienenä minä luulin"-juttuja (on ottanut sinun paikkasi siinäkin suhteessa).
  En muista koskaan aikaisemmin nähneeni rankkaa vesisadetta jouluaattona.
  Mutta, toivotaan, että ensi jouluna sitten sataa valkeaa lunta ja Outi on kotona (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta jouluhan se on joka vuosi, ens vuonna sitten ollaan taas kaikki koolla ja juhlitaan tänki vuoden eestä :)

   Poista
 3. Miten toi ASSE on sulla toiminu? Ootko ollu tyytyväinen? Mä oon ens vuonna lähössä vaihtoon ja ASSE kans vastaanottavana järjestönä niin olis mukava kuulla vähän palautetta siitä. :)
  Löysin sun blogin vasta äskettäin ja oli heti pakko selata läpi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Asse-Usallahan on aika huono maine ainaki mitä ite joskus googlailin... Mulla oli alussa ihme sähläys, et sain mun viralliset host-tiedot vast heinäkuussa, vaikka perhe otti muhun jo huhtikuussa yhteyttä, koska jotain siellä jenkeissä sählättiin... Mun aluevalvoja on tääl on myös töidensä takia tosikiireinen, niin sillä ei hirmusesti oo aikaa meille. Mun hosteilla on kuitenki monen vuoden kokemus, niin mulla ei oikeestaan ees oo ollu tarvetta ottaa aluevalvojaan yhteyttä :) Eli ei oo suurempia ongelmia ollu tota sähläystä lukuunottamatta, ja siitäkään ei ollu mulle harmia ja aluevalvojatkin vaihtelee alueittain! Tosi kiva et mun blogista on sulle hyötyä, koska itekin näitä tuli selailtua... :) Jos tulee muuta mieleen nii feel free to ask!

   Poista