1.13.2014

STUFF x 7Heipsan! En ookkaan vähään aikaan mitään postaillu, monta tekstiä kyllä alottanu, mut sit kaikki on alkanu parin lauseen jälkeen tökkimään tai on vaan tullu tähdellisimpää tekemistä. Nytkään ei oo fiilis, et jaksaisin kaikkea juurtajaksaen selittää, joten päätin läntätä listan viimeaikojen jutuista ja menoista, että saan tän hiljaselon lopettettua.

1.Swimmeets. Tän vuoden aikana mun kisamotivaatio on ollu uppeluksissa pohjalla, tykkään treenailla, mutta kisaaminen on tuntunu pakkopullalta. Viikonloppuna meillä oli miitti Nachodogesisha(tai miten ikinä kirjotetaankaan), ja innostus ei taaskaan ollu suuri. Mun 100 perhosen erässä oli vaan muiden koulujen tyttöjä, joten koko meidän joukkue kannusti mua ihan täysillä, just sellasella school spiritillä kuten jenkeissä kuuluukin. Alotin tosi löysää, mut kaikki kannustus anto mulle himo motivaatiopiikin, puskin vaan sen veden läpi ja ohitin kaks tyttöä, jotka oli ihan reilusti edellä. Sen jälkeen ku Suomessa lopetin, uinti ei kertaakan tuntunu niin hyvältä. Maalin tullessa olin ihan endorfiiniryöpyssä ja mahtavin tunne ikinä, kun koko team kehuu mua. That's the reason why I jump to the ice-cold pool every morning at 6AM.


2. Friends. Vihdoinki tuntuu, että ne mun omat porukat on alkanu löytymään. Hengailuseuraa mulla on kokoajan ollu riittämiin, mutta joissain porukoissa on vaan tullu tosi kiusallinen olo.
Me tehtiin melkeen kaikki yhessä hostsiskon kanssa, jaettiin kaverit. Tullaan keskenämme toimeen, mutta ollaan ihmisinä erilaisia ja maailman ärsyttävintä, kun kaikki kohteli meitä samana henkilönä. Viimeaikoina ollaan oltu eri porukoissa, mikä on molemmille paljon kivempi.
Nyt oon alkanu hengaamaan yhen meidän uimareista kanssa ja meillä klikkaa tosi hyvin, tuntuu et se on eka ihminen, joka ei oo mun kaveri pelkästään siks et oon vaihtari. '
Oon myös skypetelly Suomeen pienen tauon jälkeen ja parasta huomata, että mun ja kavereiden jutut jatkuu siitä mihin ne jäiki. <3 Ja kiitos vielä ihanista paketeista rakkaat, ootte parhaita!


3. Traveling. Oon vähän hassu, mut tykkään ihan sikana matkustmisesta, siis siitä ite paikasta ö paikkaan u siirtymisestä. Sitä kun ei oo vielä perillä, mutta melkeen ja voi vaan rennosti fiilistellä tulevaa kohdetta.
Kisamatkat keltasella koulubussilla on samalla niin rentoja ja riehakkaita, sitä tunnelmaa ku kaikki heittää puolikuolleena väsynyttä läppää ei voita mikään.
Havaijin lentotiedotki tuli, lennän Little Rockista Atlantan ja Seattlen kautta Honoluluun ja takas Losin kautta, eli aikamoinen Amerikan kiertua tulee tehtyä. Lentokentillä chillaaminen on yli-ihanaa, ja mun sisäinen lentokenttäbongari räjähtää innostuksesta, onhan se LAX melkein ku kävis Kaliforniassa.


4.Weather Texasin säät on hullut, ikinä ei tiiä mitä saa ennen ku astuu ovesta ulos. Viimeviikolla täällä oli yhtenä aamuna -9 ja viikonlopuks lämpeni kahteenkymppiin. Vaihtelusta tykkäävänä tää kelpaa mulle paremmin ku hyvin ja ihana saada pukeutumiseenki vaihtelua. Ainoo vaan, et taloja täällä ei osata pitää lämpiminä joten oon välillä sisälläkin villakerroksiin kietoutuneena. Onneks meidän takapihan poreallas pelastaa kaiken.
Ja ainiin siitä tietää olevansa Texasissa, ku meidän uintijengiläisillä on Polar Bear Club johon pääsee ku pulahtaa ulkouima-altaaseen 15 asteen lämmössä, tulkaa suomeen ja kierikää pakkasella hangessa niin näätte oikeet jääkarhut...

Talvi ja toppisää <3
5.Chilling Olin siis melkein kokojoululoman kipeenä ja just ku paranin, sisko astu naulaan ja suunnitelmia kaatu. Joululoma menikin sit kotona oleillessa, ja vaikka vaihtarivuodesta pitäiski olla ottamassa kaikkea irti niin välillä on ihana pitää pyjamapäiviä, kuunnella musiikkia ja selata we<3it:ä (oon nolo..) varsinkin auringossa takapihalla maaten.


Sairaalassa siskon kanssa, se vuos näinki..
6. Holidays.  Kipeilyn merkeissä meni siis mun joulu ja uv, mutta molemmat oli cooleja kokemuksia silti.Oon aina halunnu kattoa Times Squaren Ball Drop:n suorana telkkarista ja saada joululahjat sukassa, ja nää pääsin kokemaan, eli olin tyytyväinen. Outoo, kyllä kaiken hehkutuksen jälkeen joulu jenkeissä ei ollutkaan kovin big deal. Ikävältäkin vältyin, ku päätin ettei joulu oo tänä vuonna joulu vaan Christmas ja otin sen sellasena ku se tuli, tosin sit kavereiden vuodenvaihtumisbileiden instakuvia katelessa teki mieli heittää puhelin seinään.
Ostin mun joululahjalahjakortilla maiilman ihanimmat pyjamapökät ja koitin panostaa uuden vuoden kunniaks päiväkirjaankin
7. School. Mun bitch opo ei antanu mun vaihtaa lukkaria, eli samoilla turhauttavilla tunneilla mennään loppuvuos..
Sain mun Advanced English suullisesta esitelmästä A:n ja pakko sanoo et oon ylpee itestäni, varsinki ku tiiän ettei toi tullu pelkillä säälipisteillä. Mulla ei ikinä oo ollu mitään ihmisten edessä puhumisen kammoa, mutta pikkusen jännitti selittää Silvio Berlusconista ja Italian politiikasta noiden natiivipuhujien edessä...
5 kommenttia :