10.12.2013

Min dag som en prinsessa, homecoming 2013!

Moikka! Homecoming oli siis viime lauantaina ja ehdottomasti yks parhaista päivistä täällä tähän mennessä. Herättiin aikasin ja lähettiin meidän kaverille valmistaututamaan, sen jälkeen miitattiin koko porukalla puistossa valokuvien merkeissä ja käytiin maailman ihanimmassa (amerikan-)italialaisessa syömässä. Ite tansseissa viihdyttiin pari tuntia ja sen jälkeen lähettiin keilaamaan. Musa siellä ei ollu mitenkään hirveen hyvää, mutta jenkit kyllä tanssi ihan kybällä, näiden heittäytymiskyky on jotain mitä arvostan niin paljon! Hostsisko jäi sinne vielä hetkeks ja lähti sen jälkeen jatkoille meidän uimarikaverin kotiin, minne ehkä itekki oisin menny mieluummin ku keilamaan, mutta pikkuvikoja, eiköhän niitä kemujakin tän vuoden aikana ehi vielä tulla.

 Edellisinä päivänä oltiin homecoming football gamessa, missä valittiin hc queen. High school spirit oli huipussaan ja huusin taas kurkkuni käheeks meidän tiikereitä kannustaessa!

meidän ryhmän tytöt :)


 Meidän ryhmään kuulu siis mun ja Annan lisäks 3 uimarityttöä ja niiden deitit. Mulla ja siskolla ei draaman ja säädön jälkeen loppujenlopuks deitettejä ollu (meitä molempia kyllä kysyttiin...) mutta meidän ryhmään liitty vielä kaks dateless jätkää, niin ei tarvinnu yksin tanssia! :) Tuli muuten tosi kansainvälinen fiilis siellä ravintolassa ku noi tytöt on meksikolaisia ja puhuu espanjaa ja sit mä juttelin ruotsii yhelle noista pojista, ku sen äiti oli kotosin sieltä.
Ann <3Mun kaveri Kristin tuli meidän kanssa keilaamaan :)
 Tämmöstä jenkkiunelmaa siis tälläkertaa, kuvasaldo jäi taas pikkusen vajaaks, mutta en viittiny ite tansseihin kameraa raahata ja kaikki miljoonat laittautumisselfiet ja ravintolakuvat pitäs jaksaa kaivaa jonkun muun kännykästä.. Univelat oli myös kivat viikonlopun jäljiltä ja kokoviikon zombeilin jättineuleessa, tänään oli sitte vielä uintikisatki, eli mun pieni väsymyskin saatto tän postauksen laatuun vaikuttaa...
Huippukivaa syyslomaa kaikille Suomeen ja minne ikinä matkustattekaan! <3

1 kommentti :