10.04.2013

"Vakiintunut elämä ei tarjoa minkäänlaista jännitystä" -pikku myy

Tääl mä dataan, meidän pihavaja

Louisiana seafood, so in love

Saatiin tää päivä vapaaks koulusta, aurinko paistaa ja makoilen terassilla tätä kirjottaen. Linnut laulaa ja kaikki hassut pikkujutut saa mut hymyilemään, rakastan mun elämää tässä ja nyt.
Eilen mulla oli jotenki ihan älyttömän hyvä päivä, ajettiin treenien jälkeen starbucksiin aamupalalle, koulu loppu jo kaheltatoista ja sit mentiin hampparille koko jengin kanssa ennen iltapäivätreenien alkua. Ei siis mitenkään ihmeellistä, mutta kun on alottanu kaiken alusta vieraassa maassa, niin se, että kaveri spämmää mun kännykän selfieillä ku käyn hakee lisää safkaa, vesisota treeneissä ja ylipääntänsä se tunne, että on osa tätä porukkaa, että kuuluu tähän porukkaan saa hymyn nousemaan korviin. Ehkä lava-autossa istuminen countrymusiikkia kuunnellen ei ollu se mun suurin unelma, mutta silti nautin siitä hetkestä, koska mulla oli oikeet ihmiset ympärillä.
Tääl mä auringossa <3 Nää snapplet on nii omnommmEi oikeesti oo turha klisee, että vaihtarina oppii arvostamaan juttuja, joiden merkitystä ei oo aiemmin tajunnu. On se oikeesti aika p****stä tulla heitetyks random tylsään pikkukaupunkiin, keskelle erilaista kulttuuria ja perhettä, uusia ihmisiä ja sitten rakentaa koko elämä vierasta kieltä puhuen ja samalla koittaa vielä nauttia siitä paikasta, mihin joutu. Jos oisin mukavuudenhalunen ihminen, niin en ois tähän reissuun lähtenykään. Kuitenki, just se kaikki epämukavuus, vieras kulttuuri, johon joutuu sopeutumaan ja jossa joutuu elämään, eikä vaan vierailemaan, on kaikista parasta tässä. Sittenku saa ees jonkun elämän peruspalan paikoilleen, tulee ihan älyttömän iloseks ja sillon ku kaikki vaan kusee, niin oppii kattomaan kotimaataan uusin silmin.
Jenkkien laiskuus on tarttunu ja voisin muuttaa asuu näihin löhöilyvaatteisiin. Piti sit ostaa ihku Victorias Secret PINK-huppariki, ku alessa oli ja toi kangas on varmaan mukavinta ja pehmeintä ikinä <3

Oon addiktoitunu peanut butter-cupseihin...

Enkunki puhuminen on oikeesti ollu mulle paljon vaikeempaa ku mitä luulin. Vaikka oon aina ollu siinä hyvä ja pystyny esim. kattoo leffoja ilman tekstejä, niin ei se oo mun äidinkieli, jolla pystyn selittää asioita rajattomasti, keksimään mun omia sanoja ja olemaan se oma itteni. Jenkeissä sosiaalinen kulttuuri on vielä ihan erilainen, ja alussa vaan tuntu, että oon tosi vajaa ja en ees haluu alottaa keskustelua, koska en saa päähäni mitään järkevää tapaa jatkaa sitä enkuks. Nyt mulla on yhä useemmin tullu sellanen tunne, että ihmiset haluu jutella mulle, koska oon kiva tyyppi, ja eilen kerroin jonkun maailman vajaimman läpän, mutta tunsin itteni vaan niin onnelliseksi, koska tein sen enkuks ja koska olin löytäny ihmisen, jolla oli yhtä vajaa huumorintaju ku mulla. Vieläkin tekee välillä mieli mennä lattialle huutaa kielimuurin takia, varsinki sillon ku selitän jotain, mitä noi ei ymmärrä ja sit ne väittää et ymmärtää. Jos mä selitän, nii ehkä tiiän paremmin ymmärsiks ne oikeen vai ei.
Breakfast on the other day, peanut butter m&m's ja starbucks energy drink. Vaihtarikilot, mutta olihan sitä pakko maistaa

Huomenna on homecoming dance ja tänään homecoming football game, joihin ollaan menossa mun ihanalla uimarikaveriporukalla, täällä hc on tosi iso juttu, niin oon tosi innoissani (melkeen kirjotin excited) ja varmasti tulee olee ihana viikonloppu! Ja seuraavan kerran saatte sitte lukea siirä, alotin myös jenkki-suomi erot postausta, mutta saa nähä millon ehin julkasee sen.
Nerd day OOTD, mitä hehkein kuva koulun vessasta.. Muille päiville en oikein löytäny asuja, mutta jos kiinnostaa meidän koulun hc-viikko, niin voitte kattoo instasta tagilla #tigergramit

1 kommentti :

  1. Outi en voi sanoo muuta ku niimpa :) Kylla vaihtari tajuaa toista vaihtaria <3 tsemppeja ja lisaa kivoja paivia sinne!!

    VastaaPoista