9.12.2013

No news means good news

mun ikkunamaisema täällä :)
Heissan! Nyt oon viettäny jo melkeen 3 viikkoo tääl Texasissa. Alussa mulla oli aika isoki kulttuurishokki ja koti-ikävä, mutta nyt on niistä selvitty ja elämä alkaa sujua. Mun arki on kiireistä, joka aamu kuudeks uimaan ja illalla vielä neljästä viitee salille tai takas altaasee, eihän nää koulupäivät oo ku kevyet 11h ja siihen vielä läksyt päälle, eli blogille ei pahemmin oo ollu aikaa ja tästä taitaa tulla maailman sekavin postaus. (ja tuntuu et mun suomi lagaa ihan sikana nyt ku kirjotan ja kuvatki nyt on mitä on hups...)


VS
ostin repun ku täällä kaikilla on
Mun uudet urheiluvaatteet, oon iha rakastunu jenkkihintoihin <3
 
Kavereita oon saanu, jenkit on tosi avoimuii ja sosiaalisii ja näihin tutustuu melkeen itestään. Enkkuki sujuu ja yks yö näin jopa untaki enkuks. En enää eksy koulun käytävillä, ja tunneillaki menee hyvin, pärjään näiden enkussaki vaik tää on yliopistotason kurssi... Uinnissaki selviin treeneistä hengissä, ja nyt ku kunto on alkanu kasvaa nii nautin siitä pitkästä aikaa. Mun perheki on supermukava, ja siskon kanssa ollaan lähestytty. Oon jopa tottunu Texasin säihin ja nykyää mulla on kylmä jos ulkona on alle 30...

Viime viikolla täällä oli Texas-Arkansas week, eli avattii jefukausi kotipelillä meidän vihollisjengi Arkansas Highta vastaan ja joka päivä oli joku asuteema. School spirit on jotain niin mahtavaa, ja on huippuu nähä ku ihmiset oikeesti osallistuu. Munki kaveri oli koristellu sen auton kokonaa meidän koulun väreillä :) Viikko huipentu peprallyyn ja ite peliin, fiilis oli kyllä katossa! Chreerleaderit hyppi, drill team team tanssi glitterunformuissaan, marching band soitti ja kaikki yleisössä oli joukkueensa paidat päällä ja hurras ihan täysiä Texasin (paitsi toi peli oli kyl Arkansasin puolella) kuumassa illassa! Ite pelistä en ymmärtäny mitään, jutteltiin suurinosa ajasta meidän vierustoverin kanssa ja vaihdettii puhelinnumeroitaki loppuillasta, perus jenkkisosiaalisuus.wooo tigers!


drill team
meidän uus kaveri :) laatu mitä parhain...

mun kaveril oli vähä tigerpanostus

Peprally!

Texas High tossa tähdessä on aina valo päällä ku voitetaa :)
Lauantaina oltiin hostsiskon ja meidän kaverin kanssa järvellä, oli ihanaa löhötä uimarenkaissa 35 asteen helteessä ja päästä veden ääreen pitkästä aikaa. Käytiin viel dairy queenissa syömässä ja smoothiella ja illalla hostien kanssa teatterissa.


That's what I like about Texas ;)
.

vyötiäinen (?) oli jääny auton alle :(

Labor day -viikonloppuna oltiin Arkansasissa, käytiin mm. Bill Clintonin synnyinkodissa ja markkinoilla ja koska se oli water melon capital of the world nii siel oli isoin vesimelooni -kilpailu xd Saman viikon sunnuntaina oltii kattelee home coming -mekkoi mall:issa ja syömässä italialaisessa yhen meidän kaverin kanssa ja oli kyl tosi hauska päivä sillonki!


Tuntuu, että mulla jäi tosi paljon kertomatta, koska kokoajan tapahtuu, mutta mieluummin vietän tän vuoden tutustuen ihmisiin ku koneen ääressä! Kaiken kaikkiaan oon kuitenki tosi tyytyväinen mun elämään täällä tällä hetkellä ja siihen, että päätin vaihtoon lähteä.

ps. Oon ollu jenkeissä yli 3 viikkoa ja kävin vasta nytte ekaa kertaa mäkissä :o Ja en ees ollu siel sisällä, vaan käytiin uimarien kanssa autokaistalla aamupalalla ja mä söin puuroa.

3 kommenttia :

 1. oii kuulostaa mahtavalta, vietä ihana vaihtovuosi ja koe uutta ja saa muistoja ja nii eteenpäi <3 onko muuten mahollista saada tän blogin mobiiliversionki käyttöön? meinaan hankala lukea kännykältä tätä ku ei oo muuta ku tää nettiversio :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritys on kova! :) mun lumialla tää nettiversio näyttää mobiiliversiota paremmalta, joten otin sen pois käytöstä. Hyvä ku sanoit nii tiedän nyt laittaa takas päälle :)

   Poista
 2. Dairy queen I LOVE I LOVE I LOVE !!!!

  VastaaPoista