8.30.2013

Back to school and pool

Heissan! Nyt on tasan viikko siitä ku lähin NYCistä kohti Texasia ja oon ollu nii väsyny, ettei datailuun oo pahemmin ollu aikaa.. Onneks perjantai ja maanantaina Labor Day(=ei koulua!) Mun eka päivä Texas High Schoolissa oli maanantaina ja nyt ehkä alan jopa löytää siellä oikeisiin luokkiin ja tutustua ihmisiin! Mun lukkarissa on A-päivinä:
Swimming
Precal PAP
World History PAP
English 3 AP
French 3 PAP
Ja B-päivinä:
Swimming
Spanish 2 PAP
Graphig Desing
Astronomy
French 3 PAP
Uintitreenit alkaa aina 6:15 ja arvatkaa vaan kuinka reipas olo mulla on, ku herätyskello soi aamulla kello 5:20, muutenki väsyttää enkun puhuminen ja aikaero... Uinnin jälkeen meillä on sitte joku tunti aikaa meikata ja lähteä koululle sieltä uimahallilta, joka on läheisen yliopiston kampuksella. Kahtena ekana päivänä mentiin keltasella koulubussilla, mutta siitä karis uutuudenviehätys aika äkkiä ja nyt ollaan menty muiden uimareiden kyydillä ja samalla napattu aamupala läheiseltä huoltsikalta :) Meillä on ollu tää eka viikko uinnissa vähän chillimpää, mutta silti tosi rankkaa mun kunnolla ja varsinki kello 6 aamulla... Vapari mulla kulkee ihan hyvin, enkä oo ees hitain siinä, mut sit kaikki muut lajit, voi härre guud oikeesti ku kaiken voi unohtaa tässä ajassa... Uimarit on kuitenki huippukivoja ja on nii ihanaa ku tiiän, et voin aina istuu niiden kanssa ruokailussa ja tänääki yks jätkä tuli juttelee mulle randomisti käytävällä ja olin vaa sillee whaaat ja sit älysin et se on uimari :)
Muina aineina mulla on toi precal, en ois halunnu matikkaa, mutta koulu pakotti mut ottaa :/ Sit mulla on World History, joka vaihdettiin US Historyn tilalle, koska US Historyssa ois joutunu tekee jonku kokeen :o Tää on tosi outo juttu, koska Exploriuksen (ja vissii muidenki järjestöjen) säännöissä on, että pitäs olla US History ja kaiken lisäks hostit sano mulle, että  noi teki musta juniorin vaan siks et US History on junior-aine... Tänään meillä oli world historyssa karttakoe maanosista.....English 3 AP on kaikista vaikein junior enkunkurssi ja siit saa college credittii, joten oon siellä aika kujalla. Muut siellä on kuitenki tosi kivoja niin ehkä selviin :) French on ihan way too easy, tehtiin jotain sellasta sanasokkelotehtävää, jonka alapuolelle oli valmiiks kirjotettu ranskaks ne sanat mitä sieltä piti ettiii... Miten toi ees auttaa oppimista? Espanjan tunnilla en oo vielä ollu, koska muutin mun lukkarii, mut uskon että siinäki pärjään :) Graphigh desing on tosi kivaa, ja tykkään opettajastaki :) Astronomyn otin koska oli pakko ottaa jotain sciencee, ja se on ihan muksaa, vaikka noi muut oppilaat on siellä semmosii ghettogangstoja, jotka on ottanu tän kurssin, koska ne ei oo päässy muista läpi.
 

Vapaa-ajalla oon käyny perheen kanssa ulkona syömässä ja tän kaupungin kokoon nähden ravintolatarjonta on kyl tosi huippu, oon syöny mm. kana-avocadohampparia ja bataattiraneja mashburgerissa, sit ollaan käyty ihanassa meksikolaisessa, italialaisessa ja sellases aasialaisessa, missä saa ite valita ruuat ja laittaa ne kippoon ja sit ne paistetaan ja sit viel ihanassa luomusalaattibuffetissa, aaaah <3 Paljoo muuta täällä ei sitten ravintoloiden lisäks ookkaan, aina ku kysyn paikallisilta, että mitä teette vapaa-aikana vastaus on, että syödään ja hengataan kavereiden luona. Muutenki tääl on niin kuuma, ettei ulkona voi kauheesti viettää aikaa ja tääl ei ees oo kävelyteitä, mikä on tosi harmi. Onneks mun hostien kavereilla on vene ja päästää sinne joku päivä vesihihtelee ja ne kai tietää kans jonku ulkouima-altaan, eli sinne siis! 
 
Tosi monet on kirjottanu blogeihinsa, että vaihtarien mielialavaihtelut on samanlaisia, ku raskaana olevilla naisilla. Well, en oo ikinä ollu raskaana, mutta voin sanoo, ettei tää helppoo oo. Mulla on ihan kauhee ikävä kavereita ja perhettä Suomessa, tänään kaupungilla kuulin sen biisin Down ja tuli vaa mielee kaikki kerrat ku oon kuunnellu sitä kavereiden kanssa :( Ihmiset siellä ootte rakkaita  <3 Muutenki välillä tuntuu, ettei täällä Texarkanassa oo oikeen mitään tekemistä, varsinki ku asuu kahen lähinnä telkkarin kattomista kiinnostuneen eläkeläisen kanssa. Aina ku joku kuulee, et oon vaihtari, ne on sillee et miks sä halusit tulla tähän kaupunkiin, ja sit vaa vastaan, että en oiskaa halunnu.. Jos ikinä oon sanonu, että Helsinki on tylsä paikka, nii voisin niiiin peruu mun sanat. Mulla on ihan kauhee ikävä stadissa ja merenrannalla hengailua, ylipäänsä sitä, että ulkona voi tehä jotain. Onneks tässä on Dallas lähettyvillä, ja mennään sinne shoppaa homecoming-mekkoja ja kohta puolin alkaa niitä kavereitaki löytyy :) It's a bad day, not a bad year! :)
Sori tosi sekava postaus, mutta mitäpä sitä laiskuudelleen mahtaa... ja kuvatkaa ei tullu nyt niinku piti, koska mun kone ei avaa flickrlii ja latasin noi skydrivestä, mutta siiinä vähän Texarkanan keskustaa, mun koulun jengin uimalakki ja sauna, jonka löysin meidän koulun altaalta. En kyllä tosiaankaan tiiä, miks sitä tarvitaan täällä 40 asteen helteessä, mut proud to be a finn ;)

2 kommenttia :

  1. Tsemppiä! Olin just ekaa kertaa jenkkifutispelissä ja tuli ihan hirvee ikävä kotiin, ei kauheen loogista. Oikeestaan tuntuu tällä hetkellä siltä et täälä on hirveetä ja sit välillä on niitä hetkiä ku on kivaa.. Mut kai se tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, eiks se alku oo aina hankalin? Kai se tästä lähtee, vaikka nyt tuntuuki, että voisin vaa ottaa ekan lennon helsinkii ja suomee..

      Poista