12.07.2013

The Holidays are here!

Eli viikon olin siis thanksgiving breakilla ja tässä parit kuvat ja kertomukset, että mitä sillon tulikaan puuhaitua!
 
Vietin mun elämän ekaa kiitospäivää, syötiin perheen kaa toi hostmaman lähikaupasta tilaama perinteinen thanksgiving dinner kalkkunoineen ja kurpitsapiirakoinen, katoin Macysin paraatia ja siinä se sitten oliki. Illalla lähettii mun hostsiskon, hostvanhempien tuttavaperheen äidin ja niiden tyttären sekä sen poikaystävän kanssa black friday shoppailemaan! Nää Texarkanan kaupat ei ollu Hulluja Päiviä kummemmassa sekasorrossa, mutta parempi vaan, kuulemma jossainpäin on ihmisiä liiskaantunu kuoliaaks... Tosi monessa kaupassa oli kaikki -50%, että kelpas kyllä!

1.mun joulukalenteri, thanks mama <3 2. Thanksgivingin hengessä, tää vuos on kyl opettanu mulle niin paljon! 2. kaakao vaahtokarkeilla auttaa kaikkeen. 4. Koska ikinä ei voi olla liian vanha Toljanterille <3
Mun hostsiskon poikaystävän perhe pyys meidät niiden mukaan daytripille Marshalliin, jossa oli tosiupeet jouluvalot ja luistelurata! Olin jo valmistautunu esittelemään mun hienoimmat temput, mutta toi jää oli ylläripylläri ei-niin hyvässä kunnossa, ja mun luistimetkaan ei ollu terävimmästä päästä, nii sain tehä kovasti töitä pelkästää pystyssä pysyäkseni, haha... Tost paikasta tuli ihan Aleksanterin kadun jouluvalot ja steissin luistelurata mieleen ja pikkuripaus joulufiilistäkin saatto tarttua mukaan!
Tääl oli myös tämmönen jouluparaati, eli kaupungin kerhot rullaluistelujoukkeesta vapaapalokuntaan ja lapsimisseihin marssi ja autoili ihmevirityksillään downtownin läpi! Oli kyllä hauskaa tota kattoessa!

Näiden lisäks käytiin leffassa (nälkäpeli <3) ja hengailtiin kavereiden kanssa, eli kaiken kaikkiian tosi rentouttava loma tuli viettyä!
 

1 kommentti :

  1. Mullakin oli just tollanen perusthanksgiving - kalkkunaa ja kurpitsapiirakkaa :D Näin yliopistovaihdossa oli kyllä tosi kiva, että pääsin kaverille käymään, kun sitä hostperhettä ei ole.

    Mä puolestaan en tykkää Toljanterista yhtään, en ees lapsena! :D Ruotsalaiset tekee nii paljon parempia joulukalentereita!

    www.minullaonsiivet.com

    VastaaPoista