11.01.2013

and yeah we r laughin like kids causin trouble in the dark


Aito jenkki-Halloween koettu, ja tällä kertaa vähän kuvapainotteisempi postaus siitä! Lauantaina kaiverrettiin meidän kurpitsat, keskiviikkona oli asupäivä koulussa(johon kauheen monet ei osallistunu koska se oli sillon eikä oikeena halloweeninä) ja eilen torstaina oli se ihan oikee h-hetki ja lähettiin trick or treattaamaan kaveriporukalla! Oli kyllä huippuhauska yö/ilta!

1.näillä aseilla kaiversin mun kurpitsaa! 2. Kaupat oli täynnä Halloween-kaikkeamahollista, me ostettiin oranssitäytteisiä oreoita kurpitsankaiverrusevääksi, joka oli muuten rankkaa puuhaa! 3. meidän kurpitsat ennen ksiverrusta. 3. Tadaa
Pumpkin spice latte, aamupalaks starbucksin autokaistalta, voiko päivä alkaa paremmin?


Ann, mä ja kurpitsat


Mun albert <3


kissakostyymi ja kurpitsaiseni ennen trick or treat- kierrosta!

Perus jenkkimeininki, löydettiin meidän kierroksella talo, jonka kokonainen huone oli tollanen pienoiskokonen Halloween-maailma, ja kaikki yksityiskohat ihan viimesen päälle laitettu! Ja koska ollaan jenkeissä, oli ihan normaalia mennä tonne sisään ottamaan kuvia ja jutella asukkaille.... :) 

2 kommenttia :

 1. Teksas on varmaan tosi mielenkiintonen! Olisin halunnut sinne käymään nyt, mutta aika ei riitä kaikkeen. Ootko sä reissannut USA:ssa paljon nyt vaihtarivuonna? :)

  www.minullaonsiivet.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tää aika erilainen! :) Nycin orientoitumisen jälkeen en oo kauheen kaukana täältä ollu, mut pari reissua kyl suunnitteilla! :)

   Poista