8.18.2013

So smile - and pack your bags real good baby, 'cause you'll be gone for a while

Heissan! En voi mitenkään käsittää, et huomenna on mun vika päivä Suomessa ja ylihuomenna ihan oikeesti lähen maailmalle ja New Yorkiin, mun suurin haave toteutuu. Muistan vaan sen ku joskus viisvuotiaana kuulin sanan vaihto-oppilas, ja aloin selittää mun parhaalle kaverille kuinka sitte isona lähen. Ja tässä mä nyt kirjotan mun vikaa postausta Suomesta(!!!!).
Jos aiemmin oon sanonu, että tää kesä meni hujahtaen ohi, nii tää viikko meni vielä miljoona kertaa nopeemmin, ihan ku jossain sumussa. Juoksentelin stadissa hoitamassa asioita, kopioin papereita, täytin nettilomakkeita, jopoilin, heittelin kamoja matkalaukkuun, soudettiin kavereiden kanssa, katottiin tähtiä laiturilla, naurettiin, nukuin pitkään ku muut oli koulussa, kävin siellä hyvästelee ne, puhludatasin, söin mummilla karjalanpiirakkaa, pummin weekendissä, kävin uimassa, juoksin vikan lenkin rannalla, vastannu tuhat kertaa kysymykseen "joko jännittää" ja vaikka mitä muuta.

salmiakkiöverit med bro

Ja ei, vieläkään mua ei jännitä, oikeestaan tuntuu, et on ollu nii kiire, etten oo saanu koko asiaa ajateltuu. Mitä sitä ees turhaan tulevia murehtimaan. Parhaita kavereita hyvästellessäki oon vaa nauranu, koska ei vaan tunnu siltä, et ei nähä vuoteen.
Huomenna (paniikki-)pakkaan, ostan lisää suomikrääsää, käyn salilla, siivoon huoneen, illalla mun parhaat kaverit tulee meille sanoo vikat heipat ja sitte onki tiistaiaamu ja nähään kaheksan muun vaihtarin kanssa kello 6 Helsinki-Vantaalla.Ehkä tosta vuodesta tulee kamala, ehkä ihana. Tiiän vaan sen, että lähen toteuttaa mun unelmaa Ja sen, et tääl mulla on koti, johon aina palata ja ihmiset, joita rakastan. Ja sen, et mulla on ihan mahtava mahdollisuus ja tunnen itteni nii onnelliseks et räjähdän kohta.


aaaw oot ihana muijasein, love and gonna miss u!

Nyt lopetan ennen ku tää, ehkä maailman sekavin postaus, muuttuu ihan ylikliseiseks ja wannabesyvälliseks ja lähen vikaa kertaa saunaan. Ens kerral postaanki sit ihan muualta, varmaan London Heathrowlta, jossa meil on 9 h venailuu. (apua kuinka kauan oonkaan halunnu kirjottaa tän lauseen, ja miten nopeesti se aika sitte menikää). Ihanaa vaihtarivuotta kaikille, joilla se on jo alkanu tai alkaa kohta, pitäkää rakkaat hauskaa Suomessa, nauttikaa wanhoista ja kaikesta mustaa ja älkää unohtako mua, kohta on taas kesä ja me nähään taas!

Oli pakko ostaa suomihuivi glitterin alesta

"Here I am waiting, Ill have to leave soon, why am I holdin on
We knew this day would come, we knew it all along
How did it come so fast
This is our last night, but its late and I'm tryin not to sleep
Cuz I know, when I wake I will have to slip away
And when the daylight comes I'll have to go
But, tonight Im gonna hold you so close
Cuz in the daylight, we'll be on our own
But, tonight I need to hold you so close
Oh whoa, oh whoa, oh whoa
Oh whoa, oh whoa, oh whoa
Here I am staring, at your perfection in my arms; so beautiful.
The sky is getting bright, the stars are burnin out.
Somebody slow it down.
This is way too hard, cuz I know when the sun comes up I will leave
This is my last glance that will soon be memories
And when the daylight comes I'll have to go"

4 kommenttia :

 1. Ihana tuo Suomi-huivi! :D

  VastaaPoista
 2. Voi apua nyt sä ihan oikeesti lähet! Oot tärkee ja tulee kamala ikävä!😭😊💕 Vietä ihana ja upee vuosi ja muista nauttiii joka hetkestä <3
  Iines

  VastaaPoista
 3. Ps. Kun palaat Suomeen tarjoon sulle smoothien ja inkiväärishotin! Hahaha ;)

  VastaaPoista
 4. Already miss you ;( Mut pidä superkivaa!! <3 -Lotta

  VastaaPoista