8.13.2013

All I know is that I'll meet you there in the summertime, baby in the summertimeHeiissan! Kesä meni tänäki vuonna liian nopeesti, ja viikon päästä istunki jo lentokoneessa suuntana New York City, ihan käsittämätöntä!
Viimeaikoina en oo kummiskaan aatellu vaihtoa hirveesti, vaan nauttinu kesän rippeistä ja suomikavereista, mut pikkuhiljaa alkaa asiat kasaantuu, hups. Dollareita, koneen ja adapterin oon sentään saanu hankittua ja lääkärin swimming teamia varten varattua, pakkauksenki alotin (aka otin matkalaukun pois kaapista ja laitoin siihen yhen hajuveden). Enää se loppupakkaus, huoneen siivous(joka taitaa jäädä..), paperihommii, siskon tuliaiset, suomikarkkien ja -krääsän ostelu, lääkärikäynti, list goes on and on. Sen lisäks oon vielä puhunu kaikkien kavereiden kanssa "et kyl me viel nähään" ja pikkuhiljaa alkaa tulla paniikki, et ehinkö sittenkää kaikkille heippoja sanomaan, mut pakko. Ei ainakaa tuu tylsä viikko.


Ja niiku varmaa näkyyki, muutin vähä ulkoasuu ja poistin noi vanhat tekstit, tämmöne fresh start syksyn kunniaks ja nyt ku oon oikeesti lähössä! (oikeesti vaa säädin puhlul vahingos jotai, hups..) Ja ainii teit on jo sata lukijaa bloggerin kautta, tosi kiva et mun vaihtarihöpinät kiinnostaa, ja jos kellään on nyt mitään toivepostausta, nii toivokaa!
ja noi kuvat on varmaa tosi oudot ku latasin ne nyt skydrivest enkä flickrlist, mut enpä jaksa tehä asialle mitää.. Ja ei, ei mua vieläkään jännitä. En ees pompi seinille innostuksesta, mikä on tosi outoo mulle, koska yleensä oon ihan duracellpupuna ennen matkoja. Eikä mua ees pelota jättää kaikkea, koska tiiän et mulla on maailman parhaat kaverit ja ihana kotikaupunki joiden luokse ja johon palata. Mut eiköhän ne tunteet viel nouse pintaan, tuun varmaa olee mielenkiintosta matkaseuraa Roosalle ja Emmalle xd

3 kommenttia :

  1. Voi kuule saattaa munki tunneskaala käyä läpi kaikki maholliset tunteet mitä onkaa :D

    VastaaPoista
  2. Miekin oon varmaan tosi ihanaa matkaseuraa, en halua edes kuvitella :D ihana tää uus ulkoasu, love it!

    VastaaPoista
  3. kiitti! :) Ja joo varmaa koko kone raikuu jos meitä on yheksän näi sekavissa tunteissa olevaa vaihtaria... :D

    VastaaPoista